Referenties

Opdrachtgevers van A&F evenementen uitzendbureau

 
Advance events:
"Wanneer wij evenementen organiseren in het bedrijfspand van onze opdrachtgever, maken wij graag gebruik van de medewerkers van A&F. Professioneel, doortastend, multifunctioneel en vooral altijd een uiterst prettige samenwerking. Voor ons geen ander uitzendbureau dan A&F uit Rotterdam!"
 

Mijnpersoneelsfeest.nl:
"Voor personeelsfeesten die op het eigen bedrijf van onze klanten worden georganiseerd, maken wij altijd gebruik van uitzendbureau A&F. Of het nu gaat om serveersters, oberkelners, bartenders of zelfs parkeerwachters of bemanning van een Kids Corner... de medewerkers van A&F maken er altijd een succes van!"
Fenneke Ketting, Sales & Event Manager 
 

Anchada Events - is een full service organisatiebureau met ruim 25 jaar ervaring. Anchada verzorgt o.a. personeelsfeesten, congressen en vele andere soorten events. Naast de creatieve invulling staat veiligheid voor de gasten hoog in het vaandel. Hiervoor heeft Anchada Events een VCA certificering. 

Met A&F ondersteunen we Anchada met horeca personeel. Logistiek-, promotie- en evenementen voor de evenementen. 
 

B2G Foodcatering - maakt, levert en presenteert foodproducten op elke gewenste locatie, en voor elke willekeurig gewenste gelegenheid. Voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers is B2G foodcatering in te zetten.

A&F ondersteunent B2G Foodcatering voornamelijk met keuken personeel en bedienend personeel 


International Film Festival Rotterdam - De algehele personeelsadministratie en ondersteuning van het horeca en evenementen personeel.

123ontruiming.nl - woningontruiming, renovatie en verhuizing. Personeel voor ontruimingen en verhuizingen.
 

 

 

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list