Overzicht diensten


Het is een uitdaging om de juiste mensen te vinden voor de juiste functie op uw evenement. Daarom maken wij onderscheid in de functies, zo kunt u kiezen waar voor uw behoefte aan heeft. Hieronder vindt u een toelichting op de vier functiegebieden.

 
Evenementen medewerker

De evenementen medewerkers van A&F hebben ervaring met het werken op evenementen. Aan de hand van uw evenementen kunnen wij de beste uitzendkracht matchen. Wij kunnen tevens zorgen dat u een vaste pool heeft die u telkens weer via A&F kunt inhuren. Ze zijn dan bekent met de evenementen.

Voorbeeld functies; Backstage medewerker, artiesten begeleiding, beurs medewerker, VIP begeleiders

 Service medewerker

Het vinden van ervaren en betrouwbare service medewerkers is in de praktijk lastiger dan verwacht. Het kost vaak veel tijd en het is moeilijk personeel aan je evenement te binden, in verband met de onregelmatige basis waarop evenementen plaats vinden.

Voorbeeld functies; Kaart controleurs, administratie medewerker, kassa medewerker, registratie medewerker, medewerker service balie

 


 

Logistiek & facilitair medewerker

Evenementen gaan samen met logistieke en facilitaire werkzaamheden. Hiervoor zijn evenementenorganisatoren op zoek naar de echte knallers met de juiste mentaliteit. De logistieke en facilitaire medewerkers beschikken over de juiste instelling en kunnen zowel zelfstandig als in een team aan de slag.

Voorbeeld functies; Parkeerwachters, op- en afbouw medewerkers, schoonmakers, toiletjuffrouw

 Overig personeel

Overig personeel bevat diverse ondersteunende functies in de breedste zin van het woord 'evenementen'. De functie overig is opgesteld om wij evenementen niet alleen vinden bestaan uit de bovenstaande drie functies. Door onze andere divisies hebben wij een groot aanbod voor de verschillende functies.

Voorbeeld functies; Horeca personeel, logistiek personeel, promotie personeel, kinderjuffen, garderobe medewerkers

 

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan!

 

 

 

 ‚Äč

 

 

SiteObject filemanager: list